07:52 07.04.2020

Світові лідери бажають якнайшвидшого одужання Джонсону, що потрапив до реанімації через коронавірус

2 хв читати
Світові лідери бажають якнайшвидшого одужання Джонсону, що потрапив до реанімації через коронавірус

Лідери низки держав у ніч на вівторок висловили побажання скорішого одужання прем'єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону, який потрапив раніше до відділення інтенсивної терапії після зараження коронавірусом Covid-19.

Президент Франції Емманюель Макрон висловив підтримку Джонсону, його сім'ї і всьому британському народові. "Я бажаю йому швидко подолати це випробування", - написав французький лідер у Твіттері.

Ізраїльський прем'єр Біньямін Нетаньягу в свою чергу заявив, що "народ Ізраїлю молиться про швидке і повне одужання нашого друга, британського прем'єра Бориса Джонсона".

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді також висловив надію в Твіттері, що його британський колега скоро видужає. "Сподіваюся побачити вас в чудовому здоров'ї дуже скоро", - додав він.

Глава іспанського уряду Педро Санчес заявив про "солідарність і найкращі побажання" Джонсону. "Для наших країн зараз важкий час, але, проявивши силу і згуртованість, ми зможемо перемогти в цій битві", - додав він у Твіттері.

Глава ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус висловив "сердечні побажання" здоров'я Джонсону, якого він назвав своїм "другом".

Перший міністр Шотландії Нікола Стерджен написала в соцмережі, що направляє свої найкращі побажання главі британського уряду.

Колишній прем'єр Великої Британії Тереза Мей зі свого боку зазначила, що "всі мої думки і молитви зараз - з Борисом Джонсоном і його родиною".

Інший екс-глава британського уряду Девід Кемерон побажав одужання Джонсону. "Ми всі хочемо бачити Вас здоровим на Даунінг-стрит", - написав він у Твіттері.

У понеділок ввечері повідомлялося, що стан прем'єра Великої Британії Бориса Джонсона, який захворів коронавірусом, погіршився. Його перевели у відділення інтенсивної терапії. Він попросив главу МЗС Великої Британії Домініка Раабе заміщати його в разі необхідності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА