07:57 07.04.2020

США працюють із Лондоном над лікуванням Джонсона

1 хв читати
США працюють із Лондоном над лікуванням Джонсона

Президент США Дональд Трамп заявив, що доручив двом провідним компаніям в сфері медицини вивчити питання надання допомоги британському прем'єру Борису Джонсону, якого раніше перевели в реанімацію після зараження коронавірусом.

"Я попросив дві провідні компанії зв'язатися з Лондоном негайно. (...) І вони вже прибули в Лондон", - сказав Трамп на прес-конференції в понеділок, не уточнивши, про які саме компанії йдеться.

"Подивимося, чи зможемо ми допомогти. Ми вже контактували з усіма лікарями Бориса (Джонсона - ІФ), і подивимося, що буде далі", - зазначив американський лідер.

"Йдеться про складний, інноваційний метод (лікування - ІФ)", - додав Трамп.

За його словами, фахівці цих компаній готові в будь-який момент почати надавати допомогу Джонсону, якщо британська сторона попросить їх про це.

"Я був засмучений, що його перевели у відділення інтенсивної терапії. Всі американці моляться про його здоров'я. Він справжній хороший друг, сильний, він не здається", - додав Трамп. Президент США зазначив, якщо Джонсона перевели до відділення інтенсивної терапії, значить йому дійсно може знадобитися вся наявна допомога.

У понеділок увечері стало відомо, що стан прем'єра Великої Британії Бориса Джонсона, який захворів коронавірусом, погіршився. Його перевели у відділення інтенсивної терапії. Він попросив главу МЗС Великої Британії Домініка Раабе заміщати його в разі необхідності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА