13:26 07.04.2020

В Угорщині у ДТП постраждали 9 українців, загрози їхньому життю немає - МЗС

2 хв читати
В Угорщині у ДТП постраждали 9 українців, загрози їхньому життю немає - МЗС

Дев'ять громадян України постраждали внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Угорщині у ніч проти вівторка, п'ятьох із них госпіталізували, повідомив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев.

"Повідомляємо, що 7 квітня 2020 року о 3:20 за середньоєвропейським часом на території Угорщини (консульський округ Консульства) поблизу позначки 75 км автомагістралі М3 в напрямку України відбулася ДТП за участю громадян України... Унаслідок ДТП постраждали дев’ятеро громадян України, з яких п’ятьох осіб доставлено до обласної лікарні Гевеш", - сказав Погорельцев агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Він зазначив, що, згідно з отриманою оперативною інформацією від поліції області Гевеш, водій мікроавтобуса не впорався з керуванням транспортного засобу, з'їхав на узбіччя та перекинувся. Також, за даними поліції, ДТП сталася з тієї причини, що водій заснув під час керування транспортом.

За інформацією консульства України в Ньїредьгазі, чотирьох громадян України, які перебувають у лікарні м. Гатван, протягом цього дня вже мають виписати і доставити до кордону з Україною, де їх зустрінуть знайомі та родичі.

Що стосується інших українців, які перебувають у медзакладі м. Егер, то чотирьох осіб також мають виписати найближчим часом, а одного громадянина України, який дістав тілесні ушкодження середньої тяжкості, триматимуть у лікарні. Загроза життю українців відсутня, додав Погорельцев.

Раніше заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Шинкарюк повідомив, що вісім осіб постраждали і були госпіталізовані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в Угорщині біля Будапешта на 75 км міжнародної траси М3 за участю автобуса, що перевозив евакуйованих на батьківщину громадян України. За його словами, стан двох громадян було визначено як важкий, решти шести - як задовільний. Пізніше заступник голови обладміністрації повідомив, що за громадянами України виїхав спецтранспорт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині за добу, загинули два мирні жителі

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 19 вибухів

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів двоє людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА