16:21 08.04.2020

У Києві горить склад лакофарбових матеріалів, ліквідація пожежі ускладнена

1 хв читати
У Києві горить склад лакофарбових матеріалів, ліквідація пожежі ускладнена

У Дарницькому районі Києва сталася пожежа на складі лакофарбових матеріалів, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"О 14:50 у Дарницькому районі столиці на вул. Бориспільській, 9 виникло займання дров із розповсюдження на одноповерхову складську будівлю зі зберігання лакофарбових матеріалів на площі 500 кв. м", - йдеться в повідомленні.

Станом на 15:35 пожежа поширилася на площу 2 тис. кв. м. За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає.

До гасіння залучено 65 членів особового складу та 16 одиниць техніки ДСНС.

Речниця ГУ ДСНС у Києві Світлана Водолага в ефірі телеканалу "Україна 24" зазначила, що гасіння пожежі відбувається зі складнощами.

"Гасіння ускладнюється тим, що жоден пожежний гідрант, розташований на території цього об'єкта, не працює. Тобто, наразі гасіння здійснюється за допомогою підвезення води, але, щоб ви розуміли, води в пожежному автомобілі вистачає на 5-7 хвилин. Наразі на місці працюють співробітники "Київводоканалу", але, на жаль, поки що достатньої кількості води у рятувальників немає, щоб локалізувати пожежу і погасити її", - наголосила вона.

Також Водолага повідомила, що причиною займання став розпалений на вулиці мангал, вогонь з якого через вітер перекинувся спочатку на складене на території дерево і сухе листя, а згодом на склад.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА