18:59 09.04.2020

На Кіровоградщині ще двоє людей померли від коронавірусу

1 хв читати
На Кіровоградщині ще двоє людей померли від коронавірусу

У Кіровоградській області лабораторним методом підтверджено 82 випадки захворювання на коронавірус, з яких уже чотири летальних, повідомив голова обласної державної адміністрації Андрій Балон.

"Помер 72-річний чоловік, який тривалий час перебував у Центральній міській лікарні в Кропивницькому з хворобою серця й був інфікований на коронавірус. Також у приватній клініці від поліорганної недостатності померла 54-річна жінка. Посмертні результати ПЛР-тестування підтвердили її інфікування Covid-19" , - написав Балон на сторінці у Facebook.

Голова ОДА зазначив, що серед інфікованих у Кіровоградській є дві вагітні жінки: одна жінка з Кропивницького й одна жінка з Долинського району, вони мають легкий перебіг хвороби й перебувають удома на самоізоляції.

Крім того, серед хворих на Covid-19 є 28 медиків та одна співробітниця аптеки: шість медпрацівників із Кіровоградської обласної лікарні; 20 медпрацівників з Обласного клінічного госпіталю ветеранів війни; один медпрацівник із приватної клініки; один медпрацівник онкодиспансеру.

Загалом нині від Covid-19 в області лікуються 78 осіб, 50 людей перебувають на госпіталізації. Серед них: у середньому стані важкості - 39 жителів, у важкому стані - 7, в стані ближче до задовільного - 4.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА