21:48 09.04.2020

У Франції за добу померли 424 людини з коронавірусом

1 хв читати

Генеральний директор Управління охорони здоров'я Франції Жером Саломон у четвер повідомив, що за минулу добу в лікарнях і будинках престарілих померло 424 людини, що мали діагноз - коронавірус Covid-19.

Таким чином, за його словами, з початку березня у Франції зареєстрували 12 210 летальних випадків при зараженні коронавірусною інфекцією.

Тим часом, трохи знизилося навантаження на реанімації: у них зараз триває лікування приблизно на 80 осіб менше, ніж у середу. Зазначається, що цей показник зменшився вперше з початку кризи з коронавірусом у Франції.

У Франції діє загальнонаціональний режим самоізоляції у рамках заходів з боротьби з розповсюдженням коронавірусу Covid-19. Закрито всі магазини, крім продуктових і аптек. Онлайн-торгівля і служби доставки продовжують роботу без обмежень. Не працюють кафе, ресторани, кінотеатри.

Про рішення ввести такі заходи влада Франції оголосила 16 березня. Спочатку планувалося, що вони діятимуть до 31 березня. Однак минулого тижня влада країни оголосила про його продовження до 15 квітня.

При цьому у жителів країни як і раніше є можливість виходити з дому. Проте кожного разу вони повинні будуть самі заповнювати спеціальний короткий формуляр. З ним можна ознайомитися на сайті МВС Франції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА