11:13 10.04.2020

На кордонах України виявили 25 порушників правил карантину

1 хв читати
На кордонах України виявили 25 порушників правил карантину

За минулу добу в пунктах пропуску на державному кордоні прикордонники виявили 25 порушників правил карантину, повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Минулої доби в пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Державної прикордонної служби виявили 25 порушників правил карантину. Причому 17 із них не дотримались правил 14-денної самоізоляції навіть одну добу й вирішили знову майнути за кордон", - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби України в п'ятницю.

Зазначено, що шістьох порушників карантину прикордонники виявили в пунктах пропуску "Мілове", "Гоптівка" та "Нові Яриловичі" на кордоні з Росією та Білоруссю. Ще 19 таких правопорушників затримали в пункті пропуску "Краківець" на кордоні з Польщею.

У Держприкордонслужбі наголосили, що такі курсування передусім наражають на небезпеку громадян, і в разі виявлення таких фактів прикордонники інформують співробітників Нацполіції, які притягають порушників до адміністративної відповідальності за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Загалом від початку заходів у пунктах пропуску прикордонники виявили 56 порушників карантину, про що повідомлено співробітникам поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА