14:07 10.04.2020

На Кіровоградщині зафіксовано п'ятий летальний випадок від коронавірусу

1 хв читати
На Кіровоградщині зафіксовано п'ятий летальний випадок від коронавірусу

У Кіровоградській області лабораторним методом станом на ранок 10 квітня залишаються підтвердженими 82 випадки Covid-19, проте вже п'ять із них є летальними, повідомив голова обласної державної адміністрації Андрій Балон.

"9 квітня в обласній лікарні від запалення легенів померла 71-річна жителька Кропивницького, яка була хвора на коронавірус", - написав Балон на сторінці у Facebook.

За словами голови Кіровоградської ОДА, нині від Covid-19 лікуються 77 осіб, із них 50 осіб перебувають на госпіталізації. Серед них 38 - у середньому стані тяжкості, сім - у важкому стані, чотири - в стані ближче до задовільного.

Раніше голова ОДА повідомив, що 4 квітня від ускладнень, спричинених коронавірусом, померла 84-річна жителька Кропивницького, 6 квітня - 78-річна жителька Новомиргорода.

9 квітня Балон поінформував, що помер 72-річний чоловік, який тривалий час перебував у Центральній міській лікарні в Кропивницькому з хворобою серця і був інфікований коронавірусом. Також у приватній клініці від поліорганної недостатності померла 54-річна жінка. Посмертні результати ПЛР-тестування підтвердили її інфікування Covid-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА