15:05 10.04.2020

У Волинській і Закарпатській областях у вихідні запроваджують особливий режим пересування

2 хв читати
У Волинській і Закарпатській областях у вихідні запроваджують особливий режим пересування

У Волинській та Закарпатській областях у вихідні дні запроваджують режим максимального обмеження пересування, відповідні рішення було ухвалено на засіданнях регіональних комісій із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Починаючи з 11 квітня, у вихідні дні в області запроваджується режим максимального обмеження пересування. Зокрема, з 13:00 суботи до 6:00 понеділка жителів Волині просять не виходити з дому і придбати необхідні продукти і ліки заздалегідь", - повідомляє прес- служба Волинської ОДА на сторінці у Facebook.

Зазначається, що рішення про запровадження додаткових обмежувальних заходів ухвалили на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 9 квітня.

У свою чергу в.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетьманенко у відеозверненні, оприлюдненому на сторінці у Facebook, також заявив, що регіональна комісія ухвалила рішення про впровадження максимального обмеження пересування в Закарпатській області.

"Це значить - починаючи з 13:00 суботи 11 квітня за 6:00 ранку понеділка 13 квітня - ви не виходите з дому, вам потрібно залишатися вдома! Так, я розумію, що в ці святкові дні ми звикли відвідувати гостей, приймати їх у себе, виходити на прогулянки. Але іншого варіанту, як бути вдома, щоб зупинити масове поширення пандемії коронавірусу, поки що немає. І це показують практики провідних світових країн!", - наголосив Гетьманенко

Як повідомлялося, за даними Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України (ЦГЗ) станом на 9:00 п'ятниці, 10 квітня, в Україні підтверджено 2203 випадки Covid-19, із них у Закарпатській області - 56 випадків, Волинській - 41 випадок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші 13 із 60 ветеранів з ампутаційними пораненнями відбули до Берліна для встановлення сучасних інноваційних протезів - мер Києва

Обвинувачений у спробі дати хабар чиновникам "Укргазвидобування" визнав провину, просить перерахувати гроші ЗСУ

ТЧХУ не комунікує з організаціями Червоного Хреста Росії та Білорусі - Доценко

Закон про Товариство Червоного Хреста України треба актуалізувати - Доценко

Польські фермери відновили блокування доріг на прикордонні переходи "Краківець" і "Шегині" - Держприкордонслужба

Доценко: Український Червоний Хрест передає досвід, набутий під час війни, міжнародним партнерам

За час війни Росія зруйнувала і пошкодила понад 20 офісів і складів ТЧХУ - Доценко

Понад 20 загонів швидкого реагування ТЧХУ працюють в Україні - гендиректор Доценко

ВАКС засудив мера Рені до дев'яти років позбавлення волі

Держмитслужба України: Ймовірно, планується блокування пункту пропуску "Медика-Мостиська"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА