20:05 10.04.2020

Зеленський обурений обструкцією на адресу вчителів проекту "Всеукраїнська школа онлайн"

2 хв читати
Зеленський обурений обструкцією на адресу вчителів проекту "Всеукраїнська школа онлайн"

Президент України Володимир Зеленський розкритикував нападки на адресу вчителів проекту "Всеукраїнська школа онлайн" за окремі допущені ними помилки.

"Окремо я хочу підтримати наших вчителів з проекту "Всеукраїнська школа онлайн". Ви - великі молодці! Ви подолали страх телекамер і в короткі терміни стали вчителями для всієї України. Вам вдячні мільйони батьків і школярів за доступ до знань. Помилитися - не страшно. страшно - за все своє життя не створити нічого, крім нечистот. Страшно - це бути ніким і самостверджуватися за рахунок приниження інших людей. Я кажу це кожному "хейтеру", який вважав своїм священним обов'язком написати гидоту на адресу українських вчителів", - сказав він у відеозверненні до українців у п'ятницю.

Зеленський зазначив, що щодня вчителі видають майже 15 годин навчального пізнавального контенту для українських дітей, їх уроки отримують мільйони переглядів на телебаченні і в Інтернеті. "Вони - люди з великої літери, які працюють не заради грошей чи слави, а за покликом серця. Хейтери теж працюють за покликом серця. Тільки поклик цього серця - образити, принизити, знищити", - підкреслив він.

При цьому президент переконаний, що таких людей меншість. "І я дуже щасливий, що в нашій країні більшості людей не байдуже. Сьогодні я ще раз хочу подякувати їм усім. Це наші лікарі і аптекарі, наші військові і прикордонники, поліцейські і нацгвардійці, пожежники і рятувальники, екіпажі літаків і суден, водії, касири магазинів і листоноші. І, звичайно, це всі свідомі громадяни, які бережуть себе і ближніх і продовжують залишатися вдома в самоізоляції", - зазначив він.

Як повідомлялося, 7 квітня в Офісі президента України відзначили успішність ідеї проекту "Всеукраїнська школа онлайн" з відеоуроками для учнів 5-11 класів, за допомогою якого українські школярі та всі охочі можуть навчатися в режимі онлайн під час карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу. В ОП зауважили, що майже третина глядачів ранкового ефіру в Україні дивилися "Всеукраїнську школу онлайн", а загальна аудиторія першого дня проекту склала понад 3,3 млн глядачів різного віку.

Водночас, у відеоуроках, які вийшли в ефір, були помічені фактологічні помилки, про них написали ЗМІ, їх обговорюють у соцмережах.

Освітній омбудсмен Сергій Горбачов закликав не влаштовувати цькування вчителів, які допустили такі помилки.

У Міністерстві освіти і науки 10 квітня заявили, що працюють над тим, щоб із наступного тижня уникнути потрапляння матеріалів з помилками в відеоуроки для школярів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА