20:20 10.04.2020

Стан Джонсона покращується, він може ходити

2 хв читати
Стан Джонсона покращується, він може ходити

Борис Джонсон почав ходити після того, як його перевели в звичайну палату з відділення інтенсивної терапії, повідомляють у п'ятницю британські ЗМІ з посиланням на Даунінг-стрит.

"Прем'єр-міністр зміг недовго походити в проміжках між відпочинком, що передбачено в рамках заходів, спрямованих на його одужання", - заявили на Даунінг-стрит.

Батько прем'єра Стенлі Джонсон в інтерв'ю телеканалу BBC заявив, що його синові потрібен час, щоб повернутися до роботи.

"Йому потрібен час. Я не вірю, що можна перенести це і відразу повернутися на Даунінг-стрит, взяти справи в свої руки без періоду відновлення", - сказав Джонсон-старший.

Міністр охорони здоров'я Великої Британії Метт Генкок підтвердив, що Борис Джонсон одужує.

"Я дуже радий повідомити, що стан прем'єр-міністра продовжує поліпшуватися", - заявив міністр на щоденному брифінгу.

Генкок підкреслив, що в лікарні прем'єру надають кращої допомоги, як і будь-якому іншому громадянину Великої Британії.

Міністр попросив британців утриматися від прогулянок у великодні вихідні, щоб не погіршувати ситуацію з захворюваністю.

"Неважливо, наскільки приваблива погода, як заманливо виглядає пляж або парк, нам потрібно залишатися вдома", - сказав він.

За словами Генкока, за добу в Великій Британії померли 980 осіб, які захворіли на Covid-19, загальна кількість жертв коронавірусу досягла 8 958 осіб. Кількість зареєстрованих випадків коронавірусу перевищила 70 тис.

Джонсон захворів коронавірусом більше тижня тому. Спочатку він лікувався вдома. В кінці минулого тижня прем'єр повідомив, що у нього все ще не спадає температура. У неділю ввечері стало відомо, що Джонсон потрапив до лікарні, що на Даунінг-стрит пояснили запобіжними засобами. У понеділок канцелярія прем'єра повідомила, що його стан погіршився, і його перевели в палату інтенсивної терапії.

У середу і четвер британські ЗМІ на Даунінг-стрит повідомляли про поліпшення стану Джонсона. Потім стало відомо, що його перевели з відділення інтенсивної терапії до звичайної палати. Прем'єр поки не працює, його заміщає міністр закордонних справ Великої Британії Домінік Рааб.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА