12:48 12.04.2020

У Кіровоградській області з 12 хворих на Covid-19 у суботу двоє дітей і один медпрацівник-обладміністрація

2 хв читати
У Кіровоградській області з 12 хворих на Covid-19 у суботу двоє дітей і один медпрацівник-обладміністрація

У двох дітей в Кіровоградській області підтвердили коронавірусне захворювання Covid-19 в суботу, повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної державної адміністрації.

"Зараз в області інфіковані Covid-19 п'ятеро дітей з Кропивницького. 11 квітня коронавірус підтвердили у двох - 5-річної дівчинки, у якої на коронавірус захворів і батьк, і 8-річного хлопчика. Вони мають легку форму захворювання і лікуються вдома", - повідомив голова Кіровоградської обладміністрації Андрій Балонь у неділю вранці.

Водночас, як наголошується в повідомленні, в області лабораторним методом підтверджено 122 випадки захворювання Covid-19, з яких 6 летальних. Інфікованими коронавірусом залишаються 111 дорослих і п'ятеро дітей.

Серед хворих - 44 медпрацівники. Зокрема, результати проведеного ПЛР-тестування за 11 квітня підтвердили коронавірус у одного працівника центру екстреної швидкої допомоги.

Загалом 54 жителі Кіровоградської області мають легкий перебіг хвороби і лікуються вдома. 62 пацієнтів перебувають на госпіталізації. Серед них один хворий перебуває у важкому стані через супутні захворювання у Знам'янській центральній районній лікарні, два - у Долинській центральній районній лікарні, 16 - у Кіровоградській обласній лікарні, 43 - у Центральній міській лікарні м.Кропивницький.

Як повідомлялося, в Україні станом на 9:00 12 квітня зафіксовано 2 777 випадків захворювання на Covid-19, зокрема 266 за минулу добу. Кількість летальних випадків становила 83, а випадків одужання – 89, зокрема за минулу добу зафіксовано по 10 випадків смерті і одужання хворих на Covid-19.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА