07:05 14.04.2020

США доопрацьовують план з відкриття країни

2 хв читати
США доопрацьовують план з відкриття країни

США завершують роботу над планом з повернення країни до нормального життя, деталі якого стануть відомі найближчими днями, заявив у понеділок президент США Дональд Трамп.

"Я проводив багато обговорень з моєю командою і головними експертами, ми дуже близькі до завершення плану з відкриття нашої країни. Будемо сподіватися, що (це станеться - ІФ) навіть раніше наміченого терміну", - заявив Трамп на брифінгу в Білому домі.

Трамп зазначив, що скоро буде остаточно доопрацьований посібник для губернаторів штатів з безпечного відкриття штатів.

"План моєї адміністрації та відповідний посібник нададуть американському народові впевненості, якої вони потребують, повертаючись до нормального життя", - підкреслив президент.

Трамп додав, що в найближчі дні стане відомо, яким чином відбуватиметься "повернення до нормального життя". Він підкреслив, що відкриття країни буде "успішним".

Раніше Трамп заявляв, що рішення стосовно повернення економічної активності США в нормальне русло буде прийнято в найближчому майбутньому.

За його словами, на вівторок заплановано засідання групи лікарів і бізнесменів, які висловлять думки і оцінки з можливості скасування низки обмежень, введених у зв'язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні.

В кінці минулого тижня Трамп заявляв: "Я хочу, щоб (країна) відкрилася якнайшвидше. Наша країна повинна бути відкритою, енергійною і великою".

Нині в США складається найбільш серйозна в світовому масштабі епідеміологічна ситуація в зв'язку з поширенням коронавируса Covid-19.

Згідно зі статистичними даними Worldometer, в країні виявлено понад 585 тис. випадків зараження, понад 23 тис. пацієнтів померли. У всіх штатах країни оголошено надзвичайну ситуацію.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Північна Корея заявляє про вибух у польоті останнього запущеного їй супутника

Росіяни 23 рази обстріляли вісім громад у Сумській області

Зеленський відвідає у вівторок Бельгію для підписання двосторонньої угоди про безпеку

Українська авіація і ракетні війська завдали удару по 24 місцях скупчення противника - Генштаб ЗСУ

На Лиманському, Сіверському, Курахівському, Краматорському, Оріхівському та Придніпровському напрямках ситуація залишається стабільно напруженою - Генштаб ЗСУ

Генштаб ЗСУ: на Покровському, Куп'янському, Харківському та Времівському напрямках відбулося 42 бойові зіткнення

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 43 авіаудари по Україні - Генштаб ЗСУ

Міноборони виступило з роз'ясненням щодо прийому інструкторів із країн-партнерів

Умеров закликав надати Україні дозвіл використовувати західну зброю на більшу відстань

Кулеба провів розмову з главою МЗС Філіппін

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА