11:32 14.04.2020

"Укрпошта" відкриває понад 3 тис. нових вакансій

2 хв читати
"Укрпошта" відкриває понад 3 тис. нових вакансій

"Укрпошта" планує поповнити свій штат ще 3 тис. нових фахівців.

"Нам уже потрібні оператори, листоноші, начальники та начальниці відділень, територіальні менеджери, водії, кур'єри, сортувальники, айтішники та айтішниці і навіть директор дирекції (до речі, багато хто з директорів виріс усередині компанії). Кандидати потрібні і на нові відкриті позиції, і на заміну тих, хто не може якісно та з посмішкою надавати послуги мільйонам наших клієнтів", - написав гендиректор компанії Ігор Смілянський у Facebook у вівторок уранці.

Він додав, що також є вакансії в нових проектах: 500 пересувних відділень, впровадження ERP (потрібні айтішники та аналітики), впровадження нової фронт-офісної системи (бізнес-аналітики та айтішники), запуск банку, нові центри сортування, E-Export School від "Укрпошти".

При цьому, як зазначено в повідомленні на сайті компанії, під час карантину найбільш актуальні в "Укрпошті" – сортувальники, водії, оператори поштового зв'язку та листоноші. Сортувальникам пропонується оклад із преміями від 5,2 тис. до 12,3 тис. грн, водіям - від 5,8 тис. грн до 25 тис. грн, операторам - від 4,7 тис. до 11 тис. грн, листоношам - від 4,7 тис. до 8,5 тис. грн.

Нових співробітників "Укрпошта" зобов'язується забезпечити засобами індивідуального захисту, а також надбавкою 15% тим, хто безпосередньо контактуватиме з клієнтами (співробітники відділень, листоноші, кур'єри, водії тощо). Крім того, для них передбачена медична страховка в розмірі 25 тис. грн у разі захворювання на коронавірус з ознаками вираженої дихальної недостатності.

Нині штат "Укрпошти" налічує понад 65 тис. працівників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА