12:01 14.04.2020

Відвідувати кладовище у поминальні дні не має наміру більше ніж половина українців

1 хв читати
Відвідувати кладовище у поминальні дні не має наміру більше ніж половина українців

Від відвідування кладовищ у поминальні дні мають намір утриматися 55% українців, свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" з 10 до 12 квітня.

"Водночас 8% - хочуть піти в день, коли церква правитиме там службу, а 32% зазначили, що підуть на кладовища не на свята, а в інші дні, коли там не буде людей", - йдеться в релізі, оприлюдненому "Рейтингом" у вівторок.

Згідно з інформацією, найбільше тих, хто підуть на кладовища не на свята, серед старших опитаних, жителів заходу і півдня, селян, чоловіків, вірян УПЦ (МП) та УГКЦ.

Під час дослідження було опитано 2 тис. респондентів віком від 18 років і старше в усіх областях, окрім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше ніж 2,2%. Опитування проводили методом CATI (computer-assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА