20:19 15.04.2020

У Кропивницькому через коронавірус з 17 квітня припиняється робота ринків

2 хв читати
У Кропивницькому через коронавірус з 17 квітня припиняється робота ринків

У м. Кропивницькому штаб із ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру на своєму засіданні в середу ухвалив рішення про припинення роботи ринків на території міста з 17 квітня.

"Підставою для ухвалення такого рішення стало розпорядження керівника робіт із ліквідації наслідків НС на території області, голови ОДА Андрія Балоня. Згідно з виданим розпорядженням, у зв'язку з наявними фактами порушення протиепідемічних заходів під час здійснення торгівлі на ринках, керуючись ст. 40 закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", ринки вилучено з переліку підприємств торгівлі, які мають право провадити діяльність у період дії режиму надзвичайної ситуації", - повідомляє прес-служба Кропивницької міської ради на сторінці у Facebook.

Зазначається, що, за оперативною інформацією Кіровоградського обласного лабораторного центру, станом на 15 квітня в Кропивницькому зафіксовано 146 випадків захворювання коронавірусом.

"Уже завтра ми інформуватимемо керівництво ринків, а їх у місті 17, про припинення діяльності. З п'ятниці, 17 квітня, ринки в Кропивницькому закриваються", - наводить слова заступника мера міста Олександра Мосіна прес-служба міськради.

Як повідомлялося, згідно з даними МОЗ України, в Україні станом на ранок середи, 15 квітня, зафіксовано 3,764 тис. випадки захворювання COVID-19, при цьому з раніше хворих кількість одужалих сягнула 143, померли 108, повідомив Центр громадського здоров'я (ЦГЗ) Міністерства охорони здоров'я України.

У Кіровоградській області 192 лабораторно підтверджені випадки COVID-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА