Події

Український стартап Delfast Bikes отримав грант у 3 млн грн від USAID на розробку вантажного електробайка для кур'єрів

Український стартап Delfast Bikes отримав грант від програми Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" в розмірі понад 3 млн грн на розробку і виробництво триколісного електробайка Delfast Trike для кур'єрів і служб доставки з підвищеною вантажопідйомністю.

"Delfast Bikes отримав грант від USAID Ukraine в розмірі понад 3 млн грн. Мета гранту - розробка і виробництво нової моделі електротранспорту: триколісний електробайк для кур'єрів і служб доставки з підвищеною вантажопідйомністю. Актуальність такого транспорту очевидна всім. Вантажний байк для кур'єрів (і не тільки для них) - це саме те, що потрібно зараз і, схоже, буде потрібно ще довго", - повідомив на своїй сторінці в Facebook ввечері в середу співзасновник компанії з виробництва українських електробайків Delfast Данило Тонкопій.

Він зазначив, що розробка байка Delfast Trike вже почалася.

Delfast Trike - триколісний електромобіль, призначений для малого і середнього бізнесу, а також для індивідуальних підприємців. Модель має вантажну платформу, яка може використовуватися для зберігання коробок або може бути перетворена в трейлер / кіоск для кави, морозива або в будь-який інший вид вітрини для продажу вуличних товарів. Вона також може використовуватися як рекламна платформа і як засіб туристичного транспорту (тук тук).

Як повідомлялося, в лютому Delfast Bikes, спільно з ще 14 стартапами представляв Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 в Кремнієвій долині, серед трійки українських фіналістів пройшов в акселераційну програму Startup Grind Global.

Українська служба кур'єрської доставки DelFast почала продавати електробайки власної конструкції в 2016 році. Раніше DelFast використовував електровелосипеди для комерційної доставки Києвом у межах години.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ