13:54 17.04.2020

У Порошенка передали до лікарень 30 тис. захисних костюмів для медпрацівників

2 хв читати
У Порошенка передали до лікарень 30 тис. захисних костюмів для медпрацівників

30 тисяч комплектів індивідуального захисту для медичного персоналу, закуплені в Китаї за рахунок компанії "Рошен" та Фонду Порошенка, вже надходять до лікарень у всій Україні, повідомляється на сайті партії "Європейська солідарність".

"Третю партію з 10 тисяч костюмів сьогодні відправлено до лікарень. У Черкаську область - 1900 костюмів, 1300 - до лікарень Дніпропетровської області. До Кременчука Полтавської області - 1100 костюмів, таку саму кількість - 1100 комплектів - відправлено до лікарень Хмельницької області. Столичні лікарні отримали ще 1100 костюмів. По 800 костюмів передають у Львівську та Тернопільську області, в Івано-Франківськ - 600, у Чернівці - 500. Іще 800 костюмів розподілено до лікарень Волині, Вінниччини, Закарпаття, Одеси, Рівного та Херсона", - йдеться в повідомленні.

Лікарям також доставлено 10 тисяч високоякісних захисних окулярів.

Ще 100 тисяч медичних костюмів замовлено в Південній Кореї. Там також закуплено 10 портативних рентген-апаратів, які очікується отримати й передати медзакладам до кінця квітня. Найближчим часом до лікарень також передадуть 60 тисяч нітрилових рукавичок, ідеться в повідомленні.

Захисні костюми для медиків протягом трьох тижнів передано у 21 регіон України. "Лікарі мають бути забезпечені всіма необхідними засобами захисту", - переконаний п'ятий президент (2014-2019), лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко.

У повідомленні наголошується, що 10 квітня Порошенко закликав владу впровадити страхування медичних працівників на випадок інфікування коронавірусом і вніс відповідні пропозиції до парламенту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА