20:29 17.04.2020

Nissan запускає виробництво масок для медиків Японії

2 хв читати
Nissan запускає виробництво масок для медиків Японії

Автовиробник Nissan Motor Co., який налагодив випуск медичних масок на своїх підприємствах у Великій Британії, США і респіраторів в Іспанії, випускатиме маски і для японських медиків, повідомила компанія.

"За місяць планується виготовити 2,5 тис. захисних масок. Виробництво розпочнеться вже цього місяця в технічному центрі Nissan, а також у дослідницькому центрі Nissan і на заводі компанії в Йокогамі", - йдеться в повідомленні автовиробника.

У відповідь на прохання японського уряду компанія також вивчає способи підтримки виробників апаратів ШВЛ і штучного кровообігу.

Nissan уже виробляє захисні маски для працівників американської системи охорони здоров'я в штатах Мічиган, Міссісіпі ц Теннессі.

У Великій Британії команда волонтерів, що складається із співробітників заводу Nissan у Сандерленді, бере участь у постачанні медичних масок. До кінця цього тижня британський завод залишать 77 тис. масок, а вже з наступного тижня щотижня буде відвантажуватися до 100 тис. шт. Автовиробник планує наростити їх виробництво.

В Іспанії Nissan організував виробництво медичних респіраторів на трансмісивному заводі в Барселоні. Перші 20 шт. буде передано в дар місцевому органу охорони здоров'я для використання у відділеннях інтенсивної терапії та проведення поточних клінічних досліджень щодо оптимізації обладнання. Залежно від кількості замовлень виробництво може досягати 180 шт. на день.

Як повідомляло раніше агентство Nikkei, у зв'язку з кризою через коронавірус Nissan планує скоротити майже 10 тис. працівників своїх підприємств у США, основну частину з 6 тис. працівників заводу у Великій Британії і приблизно 3 тис. працівників підприємства в Барселоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА