08:18 18.04.2020

У Житомирській області продовжують гасити лісову підстилку

1 хв читати
У Житомирській області продовжують гасити лісову підстилку

Сили Державної служби з надзвичайних ситуацій у п'ятницю продовжують надавати допомогу працівникам лісгоспів Житомирської області з гасіння сухої трави та лісової підстилки.

"Станом на 7 год. 18 квітня силами ДСНС надається допомога працівникам Виступовицького і Бережестського лісництва, з гасіння окремих осередків тління трав'яного настилу, пеньків і деревини", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ДСНС у суботу вранці.

До гасіння залучено 655 осіб та 108 одиниць техніки, з них від ДСНС 125 людей особового складу та 31 одиниця техніки, зокрема три літаки АН-32П ДСНС, (які 17 квітня здійснили 6 скидів - 48 тонн води).

Також триває гасіння сухої трави та лісової підстилки поблизу с. Новосілка Радомишльського району Житомирської області.

"Станом на 7 год. 18 квітня відкритого вогню немає, спостерігається тління окремих осередків трав'яного настилу та лісової підстилки. До чергування залучено 14 осіб та 5 одиниць техніки лісового господарства", - підсумували в ДСНС

Пізніше в ДСНС на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук уточнили, що на території Виступовицького лісництва поблизу с. Рудня та с.Виступовичі площа пожежі становить близько 2 тис. га, а на території Бережестського лісництва поблизу с. Бережесть площа пожежі становить близько 700 га.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА