08:22 18.04.2020

Генсек ООН продовжив віддалену роботу Секретаріату до кінця травня

1 хв читати
Генсек ООН продовжив віддалену роботу Секретаріату до кінця травня

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш слідом за владою штату Нью-Йорк продовжив віддалену роботу Секретаріату до кінця травня.

Раніше карантинні заходи були продовжені до кінця квітня.

"Вчора губернатор (штату Нью-Йорк) Ендрю Куомо оголосив, що обмеження і закриття підприємств відповідно до режиму "Нью-Йорк на паузі" будуть продовжені до 15 травня 2020 року. Після проведення консультацій зі старшим керівним складом і нашими медичними службами, я прийняв рішення , що поточні розпорядження про використання телекомунікаційних технологій у штаб-квартирі ООН будуть продовжені до 31 травня 2020 року", - йдеться в листі Гутерріша співробітникам Організації, копія якого знаходиться в розпорядженні "Інтерфаксу".

Він зазначив, що в ООН "продовжать здійснювати огляд даних заходів, оскільки може знадобитися подальше продовження".

Раніше в четвер губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо заявив, що заходи соціальної ізоляції в Нью-Йорку будуть продовжені до 15 травня.

Співробітники Секретаріату ООН працюють віддалено з 16 березня. За останніми даними, кількість заражених коронавірусом співробітників Організації досягла 189, троє померли.

У місті Нью-Йорк, де розташована штаб-квартира ООН, зафіксовано понад 127 тис. хворих COVID-19 і понад 13 тис. померлих, зазначає університет Джонса Гопкінса.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА