07:12 20.04.2020

У Рівненській області затримано водія, з вини якого в ДТП загинула 8-місячна дитина

1 хв читати
У Рівненській області затримано водія, з вини якого в ДТП загинула 8-місячна дитина

Правоохоронці в Рівненській області затримали 37-річного водія легкового автомобіля BMW, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинула 8-місячна дівчинка.

Як повідомляє відділ комунікації Національної поліції Рівненської області, смертельна аварія сталася 18 квітня на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" поблизу с.Великий Житин Рівненського району.

Слідчі встановили, що 37-річний місцевий житель на автомобілі "BMW-520 I" не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автомобілем марки "ВАЗ" під керуванням 49-річного водія.

Як наголошується, в результаті зіткнення від отриманих травм загинула пасажирка "ВАЗу" - восьмимісячна дівчинка, а її 19-річну матір з політравмою та переломом таза госпіталізували в Рівненську обласну клінічну лікарню. Водії в аварії не постраждали.

Слідчі затримали водія "BMW" за ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА