15:55 20.04.2020

У Києві затримали чоловіка, який стріляв із вікна по перехожих

1 хв читати

У Солом’янському районі Києва затримали чоловіка, який з вікна своєї квартири стріляв у перехожих із травматичного пістолета, повідомляє прес-служба поліції столиці.

"До Солом’янського управління поліції звернулася жителька столиці та повідомила про те, що на вулиці Академіка Стражеска чути постріли. За зазначеною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група районного управління поліції для встановлення обставин події", - йдеться в повідомленні.

На місці правоохоронці встановили, що з вікна третього поверху стріляв місцевий мешканець. Впустити поліцейських до квартири чоловік відмовився, тому на місце було викликано співробітників полку поліції особливого призначення №1.

"Під час проведення невідкладного обшуку виявили предмет, схожий на травматичний пістолет. Щоб приховати свою причетність до події, правопорушник закопав зброю у вазон із рослинами", - повідомляють у поліції.

Пістолет, а також три стріляні гільзи з-під гумових куль, які знайшли біля під'їзду будівлі, експерти вилучили і направили на балістичну експертизу.

Унаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Правопорушника, місцевого жителя, 1979 року народження, раніше судимого за завдання тяжких тілесних ушкоджень, затримано.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА