19:41 20.04.2020

У Почаєві на Великдень встановили 13 хворих Covid-19, з 10:00 вівторка на в'їзд і виїзд закривається карантинна зона міста

2 хв читати
У Почаєві на Великдень встановили 13 хворих Covid-19, з 10:00 вівторка на в'їзд і виїзд закривається карантинна зона міста

Карантинна зона в м.Почаїв Кременецького району Тернопільської області закривається на в'їзд і виїзд з ранку вівторка, 21 квітня, в рамках заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції, повідомив перший заступник Кременецької районної державної адміністрації В'ячеслав Онишкевич.

"Щойно відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З огляду на різке зростання захворюваності Covid-19 в м.Почаїв з 10:00 21.04.2020 року вводиться заборона на в'їзд / виїзд з карантинної зони міста", - написав Онишкевич на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

При цьому він зазначив, що за минулу добу, 19 квітня, в Кременецькому районі офіційно підтверджено 13 випадків захворювання Covid-19, всі вони припадають на Почаїв.

Всього, згідно з наведеною першим заступником голови райадміністрації інфографікою, з 414 лабораторно підтверджених станом на 20 квітня випадків захворювання в Тернопільській області на Кременецький район припадає 42, а сам район за цим показником перебуває на другому місці в області після Монастирищенського.

Межі карантинної зони в Почаєві Онишкевич не уточнив.

Як повідомлялося, на Великдень в Тернопільській лікарні швидкої допомоги від Covid-19 померла 43-річна жителька Почаєва, ставши шостою жертвою коронавірусної інфекції в місті.

Раніше головний санітарний лікар Тернопільської області Оксана Чайчук повідомила, що в Почаївській лаврі в Тернопільській області підозрюють масштабний спалах коронавірусу, однак настоятель відмовляється співпрацювати з медиками для проведення обстежень. Також, за даними консула Молдови, у восьми паломників, які відвідували Почаївську лавру, був підтверджений коронавірус.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували понад 1200 окупантів, 36 артсистем і один літак противника

Війська РФ хочуть наблизитися до Харкова в межах досяжності ствольної артилерії

Засобами ППО збито всі 13 ударних БПЛА, які атакували вночі Україну

Кабмін затвердив положення про центри рекрутингу ЗС України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА