10:57 21.04.2020

Роботу рятувальників у Чорнобильській зоні забезпечують три пункти життєзабезпечення - ДСНС

2 хв читати
Роботу рятувальників у Чорнобильській зоні забезпечують три пункти життєзабезпечення - ДСНС

Для життєзабезпечення рятувальників, що працюють на гасінні пожеж у зоні відчуження ЧАЕС, було розгорнуто пункти життєзабезпечення в трьох населених пунктах, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Facebook.

"Мережею поширюються чутки, що наші хлопці нібито працюють голодними та сплять просто неба. Багатьох це привело до думки про те, що держава не в змозі нагодувати своїх захисників. Однак не поспішайте з висновками, керуючись емоційними дописами в соціальних мережах", - закликали в ДСНС.

Як повідомляється, станом на 20 квітня до гасіння залучено 1322 людини та 292 одиниці техніки.

"Для життєзабезпечення особового складу зведених загонів Головних управлінь ДСНС у Хмельницькій, Київській, Кіровоградській, Вінницькій та Дніпропетровській областей розгорнуті та функціонують пункти життєзабезпечення зведених загонів у с. Старі Соколи, с. Рудня-Іллінецька та с. Діброва. На місці розгортання пересувних пунктів життєзабезпечення передбачено пункти для розміщення особового складу, приготування їжі, харчування в польових умовах та забезпечено продуктами харчування", - повідомляють у ДСНС.

Зазначається, що снідають і вечеряють вогнеборці в пунктах життєзабезпечення, а обіди доставляються безпосередньо на місце гасіння пожеж. Їжа готується в пунктах життєзабезпечення і в їдальні Державного агентства України з управління зоною відчуження (ДАЗВ).

"Організовано також належні санітарно-гігієнічні умови для рятувальників, дозиметричний контроль та медичне забезпечення", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, станом на 7:00 21 квітня в зоні відчуження підрозділи ДСНС надають допомогу ДАЗВ у гасінні пожеж на території Корогодського, Луб'янського, Паришівського, Дитятківського та Денисовицького лісництв. Основні зусилля спрямовані на локалізацію трьох осередків (с. Розсоха, с. Крива Гора і с. Рудьки - с. Буряківка) тління пнів, залишків деревини та одного торфовища в осередках, пройдених вогнем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА