15:55 22.04.2020

Командир роти Нацгвардії вимагав з підлеглого 10 тис. грн - ДБР

1 хв читати
Командир роти Нацгвардії вимагав з підлеглого 10 тис. грн - ДБР

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Полтаві, затримали командира патрульної роти однієї з військових частин Національної гвардії України, яка дислокується в Харкові, за вимагання й одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

"За попередньою інформацією, командир роти вимагав й одержав від підлеглого 10 тис. грн за обіцянку не повідомляти до правоохоронних органів про факт його відсутності на службі", - повідомляється на офіційному сайті ДБР.

Командира роти затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після отримання другої частини хабара (3 тис. грн).

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання стосовно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Харківського гарнізону об'єднаних сил. Оперативний супровід - військова контррозвідка департаменту контррозвідки Служби безпеки України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА