13:01 23.04.2020

Асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського моста в Києві розпочнеться у травні - Кличко

1 хв читати
Асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського моста в Києві розпочнеться у травні - Кличко

Початок асфальтування Подільсько-Воскресенського мостового переходу в Києві запланований на травень, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Подільсько-Воскресенський мостовий перехід будують. Щоб облаштувати нові з'їзди на Верхній і Нижній Вали, розбирають старий вантовий міст. Роботи з демонтажу аварійної конструкції тривають уже кілька тижнів. Відбувається будівництво заїзду на мостовий перехід із вулиці Верхній Вал. Фахівці складають металоконструкції, які потім за допомогою супердомкратів поставлять на опори. Перекладають також інженерні мережі, облаштовують технологічні майданчики та проїзди", - розповів він на онлайн-брифінгу в четвер.

Також триває спорудження насипу в районі Русанівських садів і будівництво моста над ними. Робітники розпочали бетонування встановленого прогону моста з боку Троєщини.

"У травні шляховики почнуть асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу. А на початку літа почнуть встановлювати ванти на аркову конструкцію мосту. Далі повністю демонтують нижню частину тимчасових опор, і міст "стане" на своє місце. Хочу наголосити: ми робимо все, щоб до кінця цього року відкрити автомобільне сполучення Подільсько-Воскресенським мостовим переходом. І розпочати будівництво нової вітки метро", - пояснив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА