13:02 23.04.2020

США закликають Україну провести реформу оборонних закупівель - посольство

2 хв читати
США закликають Україну провести реформу оборонних закупівель - посольство

Аташе з питань армії та оборони посольства США в Україні полковник Томас Воффорд заявляє, що в США закликають Україну провести реформу оборонних закупівель, що дасть можливість США продовжувати підтримувати Збройні сили України.

"Ми вітаємо ті кроки, які Україна робить в напрямі реформи в оборонному секторі та закликаємо ввести реформу оборонних закупівель, що дасть можливість США продовжувати підтримувати сильні збройні сили України", - сказав Воффорд у відеозверненні, оприлюдненому на сторінці посольства у Twitter у четвер.

Аташе наголосив, що за часів Covid-19 партнерство між Україною та США в сфері оборони триває і навіть зміцнюється. За його словами, тренінги, які проводять сили спеціальних операцій США для України, постійно тривають, однак з використанням відповідних засобів індивідуального захисту.

"Для нас це честь ділитися з Україною найкращим досвідом, щоб допомогти українським силам спеціальних операцій вдосконалити навички, необхідні для захисту суверенітету і територіальної цілісності України. Ми також вдячні нашим українським партнерам за їхні уроки для нас", - додав Воффорд.

Він також привітав полковника Доманського з призначенням його на посаду командувача Сил спеціальних операцій і висловив сподівання на співпрацю з ним у підтримці реформ у сфері оборони та взаємодії з НАТО.

Воффорд запевнив, що США залишаються разом з народом України у підтримці її суверенітету і територіальної цілісності та проти російської агресії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА