17:37 23.04.2020

З Італії повернулися 20 українських медиків-добровольців - МВС

1 хв читати

У четвер з Італії повернулися 20 українських медиків-добровольців, які понад два тижні допомагали колегам боротися з COVID-19, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Медики вивчали процес діагностики та лікування пацієнтів, ознайомилися з протоколами лікування та ліками, які застосовуються, а також були присутні під час хірургічних втручань. Уже спланована серія телеконференцій для того, щоб передати набутий досвід колегам, які працюють з важкими пацієнтами", - йдеться в повідомленні МВС на сторінці у Facebook.

Так, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розповів, що в Італію літали десять лікарів системи Міністерства охорона здоров'я України і десять представників системи охорони здоров'я МВС. Вони працювали в містах Пезаро та Урбіно.

Зазначено, що всі медики, які прилетіли, пройдуть обов'язкову двотижневу обсервацію в одному з санаторіїв поблизу Києва. Перед вильотом додому медики пройшли тести на коронавірус, після прильоту їм виміряли температуру, усі вони здорові.

Як повідомлялося, 4 квітня 20 українських медиків вирушили до Італії. Це анестезіологи, реаніматологи, інфекціоністи, терапевти, а також медичні сестри. Повне забезпечення, зокрема захисними засобами, взяла на себе українська сторона, Італія надала українським лікарям роботу та проживання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА