11:12 24.04.2020

Український сервіс безоплатної доставки їжі Raketa запустив доставку в Полтаві

1 хв читати
Український сервіс безоплатної доставки їжі Raketa запустив доставку в Полтаві

Сервіс із доставки готової їжі з ресторанів Raketa запустив доставку в Полтаві, повідомила прес-служба компанії в п'ятницю.

Полтава - десяте місто, в якому доступна доставка Raketa.

"До Raketa вже підключено понад 30 кафе і ресторанів Полтави, замовлення з яких доставлятимуть у радіусі 3,5 км менше ніж за 60 хвилин, уже з урахуванням часу приготування. У перший місяць послуги доставки здійснюватимуть у тестовому режимі, а список закладів-партнерів зростатиме", - наголошується в повідомленні.

Крім того, найближчим часом у Полтаві буде доступна послуга кур'єрської доставки Raketa продуктів із магазинів.

В умовах карантину всі кур'єри працюють у захисних масках і респіраторах, а також регулярно дезінфікують руки за допомогою антисептиків.

Окрім того, доступна опція безконтактної доставки - для цього достатньо в коментарі до замовлення зробити відповідну позначку, і кур'єр уточнить, де залишити замовлення, щоб мінімізувати контакт.

Як повідомлялося, в 2020 році сервіс має намір зайти до 15 міст, після чого розпочати покриття всіх українських міст із населенням понад 200 тис.

Raketa - сервіс доставки їжі з ресторанів, який розпочав роботу в Дніпрі з 5 березня 2018 року.

У 2019 році Raketa розпочала роботу в Києві й Львові. У 2020 році - в Харкові, Одесі, Вінниці, Вишневому, Павлограді та Запоріжжі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА