12:00 24.04.2020

Данілов: у РНБО підготовлено проект рішення щодо застосування санкцій стосовно низки російських веб-ресурсів, зокрема "Mail.ru", "ВКонтакте", "Одноклассники"

1 хв читати
Данілов: у РНБО підготовлено проект рішення щодо застосування санкцій стосовно низки російських веб-ресурсів, зокрема "Mail.ru", "ВКонтакте", "Одноклассники"

Питання застосування санкцій щодо російських соціальних мереж та інтернет-сервісів, зокрема "Mail.ru", "ВКонтакте", "Одноклассники" та інших, перебуває на контролі президента України Володимира Зеленського, повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України.

"З метою застосування обмежувальних заходів (санкцій) і підготовки засідання Ради національної безпеки і оборони України секретар РНБО України Олексій Данілов направив відповідні листи до Кабінету Міністрів України, Національного банку України та Служби безпеки України з проханням надати пропозиції з цього питання", - йдеться в повідомленні.

Так, на підставі наданих суб'єктами подання пропозицій підготовлено проект рішення Ради національної безпеки і оборони України.

"Проектом рішення РНБО України передбачається застосування санкцій щодо більше ніж чотирьохсот юридичних та фізичних осіб, зокрема російських соціальних мереж і інтернет-сервісів, серед них "Mail.ru", "ВКонтакте" та "Одноклассники" та інших", - зазначили в РНБО.

Це питання буде винесено на засідання РНБО, яке відбудеться найближчим часом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА