19:01 24.04.2020

"Всеукраїнську школу онлайн" за три тижні на ТБ подивилися 12,5 млн українців, на Youtube-каналі Міносвіти - 7,1 млн разів

2 хв читати
"Всеукраїнську школу онлайн" за три тижні на ТБ подивилися 12,5 млн українців, на Youtube-каналі Міносвіти - 7,1 млн разів

Проект "Всеукраїнська школа онлайн" за три тижні трансляції показав 545 шкільних уроків, на Youtube-каналі Міністерства освіти та науки України заняття вже переглянули 7,1 млн разів, в ефірі українських телеканалів уроки побачили майже 12,5 млн українців.

"Найпопулярнішим предметом "Всеукраїнської школи онлайн" залишається англійська мова. Перший урок для 5-го класу станом на 24 квітня на Youtube-каналі МОН вже подивилися понад 95 тис. осіб. Також глядачі цікавляться математикою та українською мовою", - повідомляє у п'ятницю прес-служба Офісу президента України.

Перше відео фізичної зарядки, розміщене на Youtube, набрало понад 348 тис. переглядів. А за перші тижні відео з хештегом #руханка та #руханкатоп у соціальних мережах переглянули понад 20 млн разів.

Проект "Всеукраїнська школа онлайн" реалізується спільними зусиллями Офісу президента, Міністерства освіти та науки, комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, громадської спілки "Освіторія". Він викладає шкільну програму в новому, зручному та цікавому форматі, зазначають в ОП.

Знімальний процес проекту розпочався 27 березня, а перші уроки були показані в ефірі українських телеканалів 6 квітня. Щодня відбуваються зйомки в середньому 25 уроків. Щотижня в ефір виходить майже 130 уроків із 11 предметів для 5-11-х класів, а також "рухливі" уроки. Понад 40 українських вчителів погодилися викладати уроки для всієї України.

З метою уникнення помилок уроки тепер проходять подвійну експертизу: 23 експерти допомагають учителям з підготовкою матеріалу та присутні на зйомках, ще 58 фахівців підключились до пост-продакшену.

"Згодом записаний матеріал може доповнюватися, розширюватися, поглиблюватися й використовуватися й надалі - навіть після закінчення карантинних заходів. Особливо це може стати в пригоді вчителям та школярам, які живуть у віддаленій місцевості й не завжди мають доступ до якісних навчальних матеріалів", - зазначили в Офісі президента.

Велику роль у популярності онлайн-школи відіграла участь в уроках зірок шоу-бізнесу, відомих спортсменів, телеведучих та громадських діячів. Загалом "Всеукраїнську школу онлайн" вже відвідало майже 170 зіркових гостей.

Планується, що уроки транслюватимуться щонайменше до завершення карантину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

ISW: Є реальна загроза захоплення Часового Яру, хоча армія РФ не може зробити це швидко

Нелегальні онлайн-казино атакують компанію Favbet - заява

Міністра агрополітики Сольського взято під варту з альтернативою застави 75,7 млн грн

За добу на Харківщині 13 постраждалих у результаті ворожих обстрілів

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, шестеро поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА