19:44 24.04.2020

У Чорнобильській зоні триває гасіння лісових пожеж

1 хв читати
У Чорнобильській зоні триває гасіння лісових пожеж

У зоні відчуження Чорнобильської АЕС триває ліквідація лісових пожеж, повідомило Державне агентство України з управління зоною відчуження (ДАЗВ) у Facebook.

"Станом на 18:00 24 квітня у зоні відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій, яким допомагають працівники лісових пожежних станцій ДСП "Північна Пуща", продовжують локалізацію пожеж на території Луб’янського, Дитятківського, Котовського, Денисовецького, Корогодського та Паришівського лісництв. Вживають усіх можливих заходів щодо максимального пролиття окремих осередків тління трав'яного настилу, пеньків, лісової підстилки та залишків деревини з метою запобігання виникненню пожеж і недопущення нових", - йдеться в повідомленні.

У районі с. Крива Гора та смт Поліське продовжують працювати пожежні насосні станції для гасіння торфовищ.

У районі с. Красне, с. Стара Красниця і с. Товстий Ліс унаслідок сильних поривів вітру спостерігався осередок займання на ділянці, раніше пройденій вогнем. На місці працює авіація у складі двох вертольотів Мі-8 і літака АН-32П.

Загрози об'єкту "Укриття", сховищу радіоактивних відходів та іншим критичним об'єктам зони відчуження немає. Радіаційна ситуація під контролем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА