08:50 25.04.2020

Пелосі закликає не допустити перенесення листопадових президентських виборів

1 хв читати
Пелосі закликає не допустити перенесення листопадових президентських виборів

Спікер Палати представників США Ненсі Пелосі в п'ятницю заявила, що вибори президента країни в листопаді цього року мають відбутися відповідно до графіка, повідомляє газета The Hill.

За її словами, її однопартійці-демократи "мають зробити" так, щоб нинішній президент Дональд Трамп не намагався перенести на більш пізній термін вибори.

"Трамп зробив багато, щоб зруйнувати Америку, але ми не повинні дозволити йому це зробити з нашою демократією. Цього не станеться", - сказала Пелосі.

Подібне попередження раніше на цьому тижні зробив потенційний кандидат в президенти США від Демократичної партії Джо Байден.

"Запам'ятайте мої слова: я думаю, він може спробувати відтермінувати вибори і привести обґрунтування, чому вони не можуть бути проведені (в листопаді - ІФ)", - зазначив Байден.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив, що в листопаді цього року без проблем доб'ється переобрання.

"Один раз я вже виграв. І тепер ми знову виграємо, причому розгромно", - сказав він на брифінгу в Білому домі.

При цьому раніше на цьому тижні Трамп заявив на брифінгу, що на даному етапі складно спрогнозувати, яка обстановка буде в країні в листопаді і наскільки на той момент буде під контролем ситуація з коронавірусом. За словами Трампа, від цього буде залежати, чи реально провести вибори президента в намічений термін.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА