22:09 25.04.2020

Фракція "Голос" закликала уряд забезпечити лікарів усім необхідним

2 хв читати
Фракція "Голос" закликала уряд забезпечити лікарів усім необхідним

Глава фракції "Голос" Кіра Рудик закликала уряд забезпечити лікарів усім необхідним, повідомила прес-служба партії.

"Уряд має захистити лікарів, закупити їм усе необхідне. Але цього не робить. Тільки закриває очі на очевидну корупцію. Тому в його "плані" немає ні слова про захист лікарів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, вона закликає також забезпечувати масове тестування (людей- ІФ) і наголошує на відсутності цього пункту в плані уряду щодо виходу з карантину.

Крім того, "Голос" наголошує на необхідності контролювати спалахи і відстежувати всі контакти інфікованих.

"Демократичний уряд має діяти інакше. Він бере зобов'язання на себе і розповідає в кого яка частина роботи. Нагадаю пану Шмигалю, що ми всі готові робити і що повинні робити вони", - цитує прес-служба партії слова Рудик.

Вона зазначила, що ми "готові дотримуватися всіх санітарних норм і допомагати старшим - групам ризику. Ми це робимо, кожен із нас".

"Бізнес готовий дотримуватися суворих правил - дистанція, захист, дезінфекція. Малий і середній бізнес на зустрічах говорить нам про це постійно. Ми готові вчитися жити в нових умовах, підставляти плече один одному. Подивіться на силу волонтерів. Магазини, салони, маленькі кафешки - вже працюють. Повертаються до роботи всі, у кого вже закінчилися гроші", - йдеться в повідомленні.

"Тому ... уряд має розуміти реальність і працювати в ній", - резюмувала Рудик.

Як повідомлялося, дотримання нових стандартів соціальної поведінки, встановлених у період пандемії, має зберігатися і після завершення карантину.

Кабінет міністрів України продовжив введені в країні карантинні заходи до 11 травня. З 12 травня, за умов заповнення лікарень пацієнтами з COVID-19 менш ніж на 50% і збереження відсотка виявлених випадків захворювання в країні в межах 5% протягом 10 днів, буде запущений п'ятиетапний план виходу з карантину.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА