08:58 27.04.2020

Кличко обіцяє відреагувати на некоректну поведінку свого заступника Слончака

1 хв читати
Кличко обіцяє відреагувати на некоректну поведінку свого заступника Слончака

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що прийняв рішення стосовно свого заступника з питань здійснення самоврядних повноважень Володимира Слончака після некоректного спілкування останнього з патрульними поліцейськими, що сталося вчора вночі.

"Друзі! Рішення щодо заступника голови КМДА Володимира Слончака я ухвалив, як тільки дізнався про інцидент, що стався за його участі в неділю пізно ввечері. Сьогодні все буде оформлено документально. Дивіться брифінг о 12:00", - написав Кличко у своєму офіційному Telegram-каналі в понеділок уранці.

У неділю ввечері патрульні поліцейські зупинили автомобіль Mercedes через те, що водій забув увімкнути фари. Порушником виявилася депутат Київради і заступник голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Людмила Костенко і перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Володимир Слончак, який некоректно спілкувався з правоохоронцями.

"Оскільки на його репліки ніхто не реагував, він вирішив вийти з авто, почав чіплятися до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього з кулаками. Неадекватного дебошира-заступника затримали, а правоохоронцю викликали "швидку" і госпіталізували із травмою", - йдеться в повідомленні інтернет-видання "Київ оперативний", розміщеному у неділю ввечері.

Згідно з повідомленням видання "Київ оперативний", затримані відмовилися від проведення тесту на алкоголь, машину було евакуйовано на штрафмайданчик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА