07:16 28.04.2020

У районі ООС вилучено алкогольний фальсифікат на суму майже 10 млн грн

1 хв читати
У районі ООС вилучено алкогольний фальсифікат на суму майже 10 млн грн

Співробітниками Служби безпеки України спільно зі спецпідрозділами податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби в Донецькій області, що входять до складу об'єднаних сил були затримані два вантажні автомобілі, які перевозили фальсифіковані алкогольні напої, а також конфісковано фальсифікат на складах сумою майже 10 млн грн, повідомили в прес-центрі штабу операції об'єднаних сил.

За інформацією штабу, обидві вантажівки були зупинені в Краматорську Донецької області. Одна з машин рухалася околицями міста в обхід контрольних постів. У першій виявили 11880 літрів алкогольних напоїв, вартістю близько 3 млн грн, у другій вантажівці перевозили 22711 пляшок алкогольних напоїв з ознаками фальсифікації на суму понад 2 млн грн.

Крім того, правоохоронцями були проведені обшуки складських і гаражних приміщень, під час чого вилучено майже 39 тис. пляшок і 200 десятилітрових тетрапаків фальсифікованих алкогольних напоїв сумою понад 4 млн грн.

"Загальна вартість фальсифікату, який не потрапив на полиці магазинів, склала майже 10 млн грн", - підкреслили в штабі.

Всі товари і вантажні автомобілі, які здійснювали незаконні перевезення, вилучено. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА