10:54 28.04.2020

Bolt безоплатно возитиме вчителів "Всеукраїнської школи онлайн" до локацій для проведення занять

2 хв читати
Bolt безоплатно возитиме вчителів "Всеукраїнської школи онлайн" до локацій для проведення занять

Сервіс замовлення таксі Bolt (раніше - Taxify) у співпраці з Офісом президента України запускає ініціативу безоплатного підвезення вчителів "Всеукраїнської школи онлайн" до локацій, де вони проводять заняття зі школярами в рамках проекту, повідомила прес-служба Bolt у вівторок.

"Ми намагаємося тримати руку на пульсі й відповідати потребам суспільства. Поряд із медичними працівниками, складності з поїздками на роботу і додому відчувають також і вчителі. Саме тому вони особливо потребують нашої підтримки під час карантину, коли всі діти переведені на дистанційне навчання", - наводить слова регіонального менеджера Bolt Тараса Потічного прес-служба.

Сервіс також зазначив, що дотепер платформа Bolt у рамках безоплатного перевезення медспівробітників здійснила вже майже 70 тис. поїздок на суму 13 млн грн.

"Компанія Bolt - приклад відповідального бізнесу, який бере участь у соціально значущих ініціативах, таких як перевезення медиків, організація дезінфекції автомобілів і створення окремої категорії ізольованих авто в умовах карантину. Офіс президента України висловлює подяку компанії Bolt, яка запропонувала свою допомогу і в транспортуванні вчителів, за небайдужість та активну громадянську позицію", - наведено слова заступника керівника Офісу президента України Юрія Костюка.

Bolt - провідна європейська платформа для замовлення поїздок, заснована Маркусом Віллігом у 2013 році. Її інвестори - транснаціональний автомобілебудівний концерн Daimler, китайський конгломерат Didi Chuxing, європейський фонд Korelya Capital і співзасновник британської служби грошових переказів TransferWise Таавет Гінрікус.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА