19:35 28.04.2020

Процедура реєстрації змін до відомостей про юрособу змінилася тільки в частині розкриття кінцевих власників - роз'яснення Мін'юсту

1 хв читати
Процедура реєстрації змін до відомостей про юрособу змінилася тільки в частині розкриття кінцевих власників - роз'яснення Мін'юсту

Процедура реєстрації змін до відомостей про юридичну особу практично не зазнала змін, надання додаткових документів потрібно тільки в разі зміни інформації про кінцевого вигодонабувача.

Відповідні роз'яснення опубліковані на офіційному сайті Міністерства юстиції України у зв'язку з початком дії 28 квітня закону "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення", що передбачає нові правила надання держреєстратору інформації про кінцевих бенефіціарів власників юросіб.

Разом із тим Мін'юст заявляє про відсутність необхідності термінового оновлення такої інформації, оскільки відповідні норми закону набувають чинності лише з моменту видання наказу Мінфіну про затвердження форми і змісту структури власності юрособи, а на оновлення інформації щодо кінцевих бенефіціарів буде відведено тримісячний термін. Поки ж такого наказу не видано, уточнює Мін'юст.

У міністерстві також зазначають, що надання держреєстратору документів для встановлення відомостей про кінцевих бенефіціарів, зокрема нотаріально завірених копій їхніх паспортів, до дня вступу в силу наказу Мінфіну не потрібно - досить заповнення необхідної інформації в заяві.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Після знищення російського Ту-22М3 другий літак був змушений розвернутися - ГУР МО

Серед загиблих у Синельниковому - троє дітей від 6 до 14 років, повідомили в ОВА

У Херсоні внаслідок обстрілу виникла пожежа, є постраждалий

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

Кількість загиблих на Дніпропетровщині збільшилася до дев'яти: у лікарні померла поранена дитина

ГУР: Російський Ту-22МЗ збито тими самими засобами, якими раніше було уражено А-50

Суд заборонив діяльність проросійської партії "Соціал-патріотична асамблея слов'ян" - СБУ

Росіяни 18 разів обстріляли Донеччину, є загиблі - ОВА

"Укрзалізниця" після ранкової ракетної атаки відновила роботу вокзалу станції "Дніпро"

Ядерні об'єкти Ірану не постраждали під час ударів Ізраїлю по Ісфахану - МАГАТЕ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА