20:35 28.04.2020

"Інтерпайп" і фонд "Відродження регіону" передали партію ЗІЗ медикам Дніпра

2 хв читати
"Інтерпайп" і фонд "Відродження регіону" передали партію ЗІЗ медикам Дніпра

Українська промислова компанія "Інтерпайп" і благодійний фонд "Відродження регіону" у вівторок передали міській лікарні №8 Дніпра засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) для медичних працівників.

Як повідомляється в прес-релізі компанії, загалом до медзакладів надійшло 20,5 тис. костюмів біозахисту, 20 тис. респіраторів, 10 тис. ізоляційних халатів, 10 тис. хірургічних масок, які компанія "Інтерпайп" разом зі створеним за її ініціативою благодійним фондом "Відродження регіону" закупила у Китаї на суму 36 млн грн.

При цьому пояснюється, що після заповнення 21-ї інфекційної лікарні, прийматиме пацієнтів з COVID-19 саме лікарня №8. Звідси передані засоби захисту також відправляться в інші лікувальні заклади міста - їх розподілить департамент охорони здоров'я Дніпровської міськради.

"Я хотів би подякувати соціально відповідальному бізнесу. Насамперед - компанії "Інтерпайп", а також Віктору та Олені Пінчук, їхньому фонду, за те, що в розпал епідемії вони допомагають місту захисним обладнанням, різним приладдям. Ми закликаємо й інших підприємців приєднуватися до цієї ініціативи", - сказав міський голова Дніпра Борис Філатов, слова якого наводить прес-служба.

За його словами, лікарня №21 завдяки зусиллям міста, волонтерів, меценатів та бізнесу вже забезпечена всім необхідним за нинішнього рівня розвитку епідемії.

"Інтерпайп" і фонд "Відродження регіону" надають допомогу медикам Дніпропетровщини з початку епідемії в країні. Раніше до лікарень Дніпра, Нікополя, Новомосковська та Першотравенська передавали ЗІЗ, антисептики та дезінфекційні засоби, бактерицидні рециркулятори, а також електровідсмоктувачі.

Загалом промислова компанія "Інтерпайп" спільно з фондами Олени та Віктора Пінчуків виділила 114 млн грн на боротьбу з коронавірусом на загальнонаціональному та регіональному рівнях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА