08:08 29.04.2020

У Чорнобильській зоні і 6 лісництвах Житомирської області триває гасіння окремих осередків тління

2 хв читати
У Чорнобильській зоні і 6 лісництвах Житомирської області триває гасіння окремих осередків тління

Рятувальники продовжують гасіння окремих осередків тління пеньків, залишків деревини та торфовищ в осередках пройдених вогнем у шести лісництвах Житомирської і Київської областей, повідомили в прес-службі Держслужби з НС.

"Станом на 7:00 29 квітня підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ у гасінні окремих осередків тління пеньків, залишків деревини та торфовищ в осередках, пройдених вогнем", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для облаштування протипожежних розривів залучено важку інженерну техніку ДСНС і додатково 3 шляхопрокладальники Збройних сил України. Інженерною технікою створено 1 тис. 30 км мінералізованих смуг.

До гасіння залучено 590 осіб та 150 одиниць техніки, з них від ДСНС 487 працівників особового складу та 110 одиниць техніки, зокрема 2 вертольоти, якими 28 квітня здійснено 52 скиди - 104 тонн води (з початку робіт здійснено 2 тис. 312 скидів - 5 тис. 294 тонн води).

У Житомирській області пожежі в лісових масивах Овруцького району локалізовані. Станом на 7:00 29 квітня сили ДСНС надає допомогу працівникам Словечанського лісового господарства в гасінні окремих осередків тління трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків і деревини в осередках пройдених вогнем. До гасіння залучено 204 людини і 38 одиниць техніки, з них від ДСНС 20 працівників особового складу та 5 одиниць техніки.

Також пожежі в лісових масивах Білокоровицького і Олевського лісових господарств локалізовані. Станом на 7:00 29 квітня рятувальники гасять окремі осередки тління трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків і деревини в осередках пройдених вогнем. До гасіння залучено 92 людини і 19 одиниць техніки, з них від ДСНС 4 працівники особового складу та 1 одиниця техніки.

Крім того, 28 квітня до ДСНС надійшла інформація, що в Олевському районі на території Поліського природного заповідника поблизу с. Рудня-Перганська виникло загорання сухої трави та лісового масиву. Станом на 7:00 29 квітня рятувальники надають допомогу працівникам Перганського лісництва в гасінні окремих осередків трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків і деревини.

До гасіння залучено 201 людину та 39 одиниць техніки, зокрема від ДСНС 61 людина особового складу та 14 одиниць техніки, з них 3 літаки АН-32П, якими 28 квітня здійснено 8 скидів - 64 тонн води.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА