15:49 29.04.2020

Двох українців знайдено мертвими на Балі - МЗС

1 хв читати
Двох українців знайдено мертвими на Балі - МЗС

Двох громадян України знайшли на острові Балі в Індонезії мертвими, повідомив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев.

"Учора Департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьків - українських громадян - було знайдено мертвими в номері одного з готелів на острові Балі (Індонезія), де вони мешкали. За інформацією посольства України в Індонезії, місцева поліція підтвердила факт смерті наших співвітчизників і розпочала слідчі дії", - сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в середу.

За словами Погорельцева, тіла померлих доставлено до місцевої лікарні, наразі проводяться аналізи на можливу наявність коронавірусу COVID-19 у тілах померлих, результати очікуються 3 травня. Він додав, що в разі негативного результату аналізів буде проведено аутопсію для з’ясування причин смерті громадян України.

Також директор департаменту консульської служби МЗС запевнив, що посольство підтримує контакт з індонезійськими правоохоронними органами та медичним закладом з метою встановлення обставин справи, а також для організації репатріації померлих. Департамент консульської служби та Посольство підтримують зв'язок із родичами померлих і тримають справу на контролі, наголосив Погорельцев.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА