18:02 29.04.2020

Таран оглянув умови лікування та стан розвитку матеріальної бази Вінницького військового госпіталю

1 хв читати
Таран оглянув умови лікування та стан розвитку матеріальної бази Вінницького військового госпіталю

У рамках робочої поїздки до Вінницької області міністр оборони України Андрій Таран відвідав Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону, повідомляє Міністерство оборони України.

"Очільник оборонного відомства ознайомився із матеріальною базою медичного закладу та його роботою в умовах карантину, відвідав нещодавно відремонтований пральний комплекс, який відповідає найсучаснішим стандартам. Оглянув реконструкцію ванного відділення клініки санаторного лікування, де функціонуватиме підводний душ-масаж, душ Шарко, циркулярний душ і підводне витягування хребта та клініку травматології, яку невдовзі відкриють для відвідувачів", - ідеться в повідомленні на сайті Міноборони в середу.

Таран також поспілкувався з медичними працівниками госпіталю і нагородив їх цінними подарунками та відомчими нагородами. Міністр подякував військовим лікарям і медичним сестрам за роботу, турботу і допомогу, яку вони надають пораненим і хворим.

Окремо Таран ознайомився з можливостями та станом готовності закладу до прийому, в разі необхідності, військовослужбовців, хворих на COVID-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА