20:33 29.04.2020

У Німеччині турагенти вийшли на мітинги, вимагаючи фінансової підтримки від влади

2 хв читати
У Німеччині турагенти вийшли на мітинги, вимагаючи фінансової підтримки від влади

Співробітники турагентств більше ніж у 40 містах Німеччини вийшли на мітинги з вимогою фінансової підтримки від уряду в зв'язку з пандемією коронавірусу, повідомляє портал FVW.

"Вперше в історії співробітники турагентств Німеччини вийшли на мітинги більш ніж у 40 містах країни. Їх мета - привернути увагу уряду ФРН до нестабільної ситуації на туристичному ринку через коронавірус, тому вони вимагають від влади країни надати фінансову підтримку для подолання кризи", - пише видання.

Як зазначає портал, на вулиці Берліна, Кобленця, Магдебурга, Дортмунда та інших міст вийшли від 10 до 50 представників турагентського бізнесу. Жорсткий регламент щодо кількості учасників мітингу обумовлений пандемією коронавірусу. Тим часом, у Ганновері місцева влада дозволила мітинг на 300 учасників.

Приводом для загальнонаціональних протестів послужила ініціатива власника турагентства в Дрездені Райнера Мертенса, який організував мітинг з вимогою фінансової підтримки від уряду, запустивши вулицями міста 50 туравтобусів.

Як повідомляє FVW, рух туристичних агентств було організовано в групі Facebook Vorbereitung bundesweite Demo Reiseburos професіоналами турбізнесу Анке Мінгерзан і Маріон Тібурськи.

"Спочатку в групі було всього два представника турагентств - це я і Анке. І ми хотіли показати, що маленьким компаніям, не таким великим корпораціям як TUI, теж дуже потрібна допомога держави. Протягом короткого часу ми помітили, що кількість передплатників зростає, що ця проблема торкнулася багатьох туркомпаній в усій країні", - наводить слова Тібурськи портал.

За її словами, мітинги дозволять достукатися до влади, оскільки невеликі турагентства почуваються забутими і викинутими на узбіччя життя в порівнянні з великими учасниками турбізнесу - туроператорами і авіакомпаніями, яким уряд ФРН вже надає фінансову допомогу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА