07:42 30.04.2020

Майже 40 людей загинули під час пожежі в Південній Кореї

2 хв читати
Майже 40 людей загинули під час пожежі в Південній Кореї

Щонайменше 38 робітників загинули і ще 10 отримали поранення в результаті пожежі на будівельному майданчику складу недалеко від Сеула, повідомляє пожежна влада Південної Кореї.

За їхніми даними, пожежа сталася в чотириповерховій будівлі в Інчхоні вдень у середу. Загасити її вдалося тільки до вечора.

Повідомляється, що вісім постраждалих перебувають у важкому стані.

Передбачається, що загоряння було викликано вибухом під час будівельних робіт.

Свідки події зазначають, що чули численні вибухи.

"Вогонь, схоже, поширився надзвичайно швидко, і жертви, мабуть, взагалі не змогли евакуюватися під час пожежі", - заявили пожежники.

Поліція і пожежники проводять розслідування, щоб встановити точну причину загоряння.

Тим часом, президент Південної Кореї Мун Чже Ін провів екстрену нараду і наказав урядовцям мобілізувати всі наявні ресурси для проведення пошуково-рятувальної операції і порятунку постраждалих, повідомляє прес-секретар південнокорейського лідера Кан Мін Сік.

Президент висловив співчуття, що, незважаючи на вжиті заходи, історія зі смертоносними пожежами повторюється.

"Дуже прикро, що подібна подія повторилося знову. Це означає, що ми не винесли уроки з попередніх нещасних випадків", - цитує Кан Мін Сік слова Мун Чже Іна.

У грудні 2017 року внаслідок пожежі в спортивному центрі в місті Чечхон загинули 29 людей і ще 40 отримали поранення. За місяць в місті Мирян сталася пожежа в лікарні, в результаті якої загинули 45 осіб і ще 147 отримали поранення.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА