10:52 30.04.2020

Повідомлений про підозру та оголошений у розшук причетний до вбивства трирічного сина депутата Київської облради

2 хв читати

Повідомлений про підозру та оголошений у розшук причетний до замаху на вбивство депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва та вбивства його трирічного сина, повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За процесуального керівництва Офісу генерального прокурора повідомлено про підозру особі, яка може бути причетна до замаху на умисне вбивство депутата Київської обласної ради та вбивства його трирічного сина в центрі Києва у грудні 2019 року", - йдеться в повідомленні, розміщеному в четвер на сайті відомства.

У повідомленні наголошується, що "фігуранта оголошено у міжнародний розшук".

За інформацією Офісу генпрокурора, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, що дає правові підстави компетентним органам для затримання на території іншої держави.

Офіс генпрокурора нагадує, що в січні 2020 року було ухвалено рішення про зміну підслідності та групи прокурорів у цьому кримінальному провадженні.

"Шести особам повідомлено про підозру. Чотири особи перебувають під вартою, двоє - у міжнародному розшуку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, увечері 1 грудня 2019 року невідомі в центрі Києва обстріляли автомобіль Range Rover, у якому в цей час перебували ресторатор і депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв і його малолітній син. Від отриманих поранень дитина померла в машині "швидкої допомоги". Поліція затримала двох молодих людей, яким повідомлено про підозру у скоєнні замаху. Одного з них суд вже заарештував на 2 місяці на час розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА