07:28 01.05.2020

Заступник голови ОП назвав "поганою історією" ситуацію навколо ресторану "Велюр"

2 хв читати
Заступник голови ОП назвав "поганою історією" ситуацію навколо ресторану "Велюр"

Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко наголошує, що всі ресторани в Україні повинні дотримуватись умов карантину.

"Це погана історія, тому що немає різниці, ресторан це народного депутата, або це ресторан якогось звичайного підприємця. Хоча це не його ресторан, це його минулий бізнес, пов'язаний був із ним. Є рішення, що ресторани повинні бути закриті, і потрібно підтримувати ці рішення, і робити так, як говорить закон або постанови Кабінету міністрів", - сказав він в ефірі телеканалу "Україна 24" у четвер.

27 квітня журналісти Bihus.Info оприлюднили сюжет про те, що ресторан "Велюр" на вул. Льва Толстого в Києві продовжує працювати і приймати відвідувачів, незважаючи на введені в країні карантинні обмеження.

28 квітня народний депутат, заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко заявив, що в ресторані "Велюр" в Києві дотримуються карантину, однак іноді там відбуваються "особисті зустрічі".

"Так, дійсно в ресторані "Велюр" іноді проходять особисті зустрічі ... Поодинокі зустрічі. Це своєрідний такий штаб. Але ресторан не працює для відвідувачів. Немає жодних порушень і близько. Я суворо дотримуюся карантинних заходів", - написав він у вівторок на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, в "Велюрі" він зустрічається зі своїми помічниками. "З невеликою кількістю людей, які так чи інакше готують велику програму ... перетворення Києва", - розповів Тищенко.

28 квітня поліція Києва перевірила інформацію ЗМІ про те, що на вул. Льва Толстого один із ресторанів приймає відвідувачів. "На момент перебування правоохоронців у ресторані відвідувачів не було. Поліцейські роз'яснили обмежувальні норми в період карантину і взяли у адміністратора закладу зобов'язання з роботи таких установ тільки в онлайн-режимі", - повідомила прес-служба столичної поліції.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в інтерв'ю журналу "Новий час" заявив, що поліція прибула до ресторану "зокрема з ініціативи депутатів" і підкреслив, що партія не збирається покривати порушення нардепа.

"Велюр" належить до мережі ресторанів "Наша карта", яку пов'язують з Тищенком. На сайті мережі зазначено, що Тищенко є президентом групи компаній "Наша карта".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА