12:57 02.05.2020

У Запоріжжі двоє юнаків зірвали державний прапор, поліція відкрила кримінальне провадження

1 хв читати
У Запоріжжі двоє юнаків зірвали державний прапор, поліція відкрила кримінальне провадження

У м. Запоріжжі за фактом наруги двома юнаками 2001 року народження над державним прапором відкрито кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

За фактом публікації в соціальній мережі, про пошкодження Державного Прапора двома чоловіками, поліцейські провели перевірку. Всіх осіб, причетних до події, встановлено. Слідчий Олександрівського відділення поліції відкрив кримінальне провадження.

"1 травня в соціальній мережі Instagram з'явилося відео, на якому в місті Запоріжжя двоє юнаків зірвали Державний Прапор України з флагштока. Ця інформація також була поширена в засобах масової інформації", - йдеться в повідомленні.

Так, правоохоронці встановили учасників події. Ними виявилися жителі Запоріжжя - двоє юнаків 2001 року народження і дівчина 2007 року народження. Юнаків доставили в Олександрівське відділення поліції для проведення слідчих дій. Неповнолітню дівчину разом з матір'ю також запрошено до відділення поліції для проведення профілактичної бесіди.

"Правоохоронці з'ясували, що подія відбувалася 30 квітня на території Олександрівського району Запоріжжя. Двоє юнаків зірвали державний прапор з флагштока, а дівчина знімала правопорушення на мобільний телефон", - зазначили правоохоронці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА