13:22 02.05.2020

У Київській області 13 агроринків відновили роботу

1 хв читати
У Київській області 13 агроринків відновили роботу

Станом на ранок суботи, 2 травня, 13 агропродовольчих ринків у Київській області відновили роботу за дотримання встановлених протиепідемічних вимог та письмової згоди керівників ринків забезпечити дотримання цих вимог, повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

"Станом на ранок 2 травня 2020 року на території області розпочали роботу 13 агропродовольчих ринків: у Васильківському районі - 4, по 1 у Києво-Святошинському, Сквирському, Броварському, Білоцерківському та Миронівському, у смт Гостомель, м.Буча. - по одному і два ринки в смт Біла Церква", - йдеться в повідомленні ОДА на сторінці у Фейсбуці.

Зазначається, що загальна кількість ринків в області становить 74. Так, очікується, що інші ринки відновлять роботу найближчим часом за умови суворого дотримання всіх встановлених протиепідемічних вимог.

Слід зазначити, що під час заборони роботи ринків проводилися перевірки дотримання карантинних заходів. За перші дні роботи ринків було виявлено два правопорушення, які одразу було усунуто.

Раніше повідомлялося, що 30 квітня в Київській області почали відновлювати свою роботу агропродовольчі ринки. Рішення про це ухвалено на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА