19:50 02.05.2020

Жителів Іспанії зобов'яжуть носити маски в громадському транспорті

1 хв читати
Жителів Іспанії зобов'яжуть носити маски в громадському транспорті

Жителі Іспанії з 4 травня будуть зобов'язані носити маски в громадському транспорті в рамках заходів з боротьби проти коронавірусу COVID-19, оголосив у суботу прем'єр країни Педро Санчес.

За повідомленням місцевої преси, в рамках підготовки до цього нововведення влада підготувала додатково 14 млн масок, які належить роздати місцевим жителям. Частину з них можна буде отримати просто на зупинках транспорту, частину роздасть влада міст, а ще частину - співробітники Міжнародного Комітету Червоного Хреста та інших організацій.

Ще в кінці квітня влада послабила обмежувальні заходи, покликані сповільнити поширення коронавірусної інфекції. В результаті багато жителів країни змогли повернутися на роботу: їм на зупинках транспорту з самого початку пропонували маски. Однак досі їх носіння в транспорті було не обов'язковим.

Іспанія була одним із епіцентрів поширення коронавірусу в Європі. В кінці квітня ситуація стала помітно нормалізуватися: темп поширення інфекції падає, щоденна кількість смертей пацієнтів з COVID-19 в останні дні коливається біля 300.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА